Skall du flytat?

Skall du flytat?

Skall du flytta? Ta hjälp av ENEM lokalvård med flyttstäd i Mölndal.

Vid en flytt är det alltid mycket man skall tänka på och som skall göras, kan då vara skönt att ta hjälp av en städfirma som ordnar med flyttstäd så att du/ni kan lägga tid och energi på annat.  Man kan ju istället passa på att njuta av en kopp kaffe i solen, packa upp och inreda sitt nya boende vilket även det alltid tar längre tid än vad man tror. Dock är ju detta jobb lite roligare än att flyttstäda. Dessutom behöver du inte heller stå för ansvaret om de ny ägarna/hyresgästerna inte skulle vara nöjda med städningen. Har du anlitat ett företag för flyttstäd så är det företaget  som står för hela ansvaret.

Tänk bara tanken vad skönt att slippa ligga på knä i badrummet och skura golv, rensa avlopp. I köket är ett jätte jobb med att dra ut kyl och frys för att få bort allt damm som samlas där, skura rent ugn och kyl/frys invändigt, skura spisfläkt mm.

Alla lister skall torkas av i hela huset/lägenheten, garderober/skåp/ lådor mm skall torkas ur och rengöras. Sen kommer ju alla fönster som skall putsas och göras fina.

Tänk själv att bara få lämna över ansvaret för detta arbete till en städfirma som utför flyttstäd, kan det bli bättre? Nej jag tror faktiskt inte det!


Kommentarer är stängda.