Naturlig och giftfri färg till möbelmåleriet

Naturlig och giftfri färg till möbelmåleriet

Välkomna till dagens första inlägg. Jag hoppas att ni fått en bra start på dagen och känner er förväntansfulla på att få läsa om vad det här inlägget kommer att handla om. Det har säkert inte undgått någon att min stora hobby är att måla möbler och det stora problemet med denna hobby har varit att hitta bra och miljövänlig färg. Jag delar mitt intresse med flera andra personer så vi är ett rätt stort gäng som ägnar oss åt att måla möbler här i Västerås med omnejd. Genom en person som även hon ägnar sig åt att måla möbler fick jag veta att det finns ett företag som är perfekt för alla med denna hobby. Nu kan vi som ägnar oss åt att måla möbler i Västerås köpa naturlig och giftfri färg genom ett företag som heter Rustikverkstan. 

Det fina med det här företaget är inte bara att de säljer färg och tillbehör såsom penslar, vax och oljor, de har även en webbshop så att det finns möjlighet för alla runt om i Sverige att handla ifrån Rustikverkstan, och det är klart att jag som har den här hobbyn vill dela med mig till er andra som också tycker om att måla möbler. Oavsett om ni håller på med att måla möbler här i Västerås eller i Norrbotten eller i Skåne eller var som helst så kan ni alla nu kika in på hemsidan och se om det inte finns något som säljs genom Rustikverkstan som skulle passa även er. Det finns ingen tvekan om att färgen som säljs i pulverform och blandas i lika delar vatten är en av de bästa färgerna jag använt och det kommer ni troligtvis att hålla med mig om efter att ni har provat att måla med färgen som säljs genom Rustikverkstan. 


Kommentarer är stängda.